طراحی سایت را میتوان به دو دسته تقسیم کرد که 1: استاتیک و 2: داینامیک
استاتیک: به سایت هایی گفته می شود که اطلاعات مورد نیازتان که قصد دارید در وب سایت قرار دهید را در اختیار برنامه نویس میگذارید و سایت شما طراحی میگردد، این نوع سایت ها امکان بروز رسانی آن فقط توسط برنامه نویس صورت میگیرد و شما نمیتوانید این سایت ها را طراحی نمایید، این سایت ها بیشتر برای معرفی یک شرکت و یا مجموعه طراحی میگردد و اصولا سایت های معرفی نیاز به بروز رسانی مداوم ندارند پس چنانچه قصد دارید سایتی داشته باشید که فقط جنبه معرفی شما را در فضای اینترنتی داشته باشد و نیاز به بروز رسانی هم نداشته باشد، بهترین گزینه سایت های استاتیک می باشد.
مزایای سایت استاتیک: هزینه اولیه ارزان تر، حجم کم محتویات وب سایت، سرعت بارگزاری بالای سایت، امنیت بالای این نوع سایت ها.
معایب سایت استاتیک: هزینه های اضافی بابت بروز رسانی سایت، نیاز به دانش برنامه نویسی، وقت زیاد صرف بروز رسانی سایت کردن.
داینامیک: روش جدیدتری نسبت به سایت های استاتیک می باشد که شما به عنوان مدیر سایت میتوانید سایت خود را با استفاده از پنل مدیریتی بروز رسانی کنید ، پس از طراحی سایت توسط برنامه نویس به شما در چند سایت آموزش تلفنی و ویدیویی داده می شود که شما بتوانید هر زمان دوست داشتید سایت خود را بروز نمایید، این نوع طراحی سایت شما زیاد با کد های برنامه نویسی سر و کار ندارید و بیشتر پنل مدیریتی در اختیار شما قرار دارد که شما میتوانید با چند کلیک انواع فرم های ارتباطی، گالری و ... را به سایتتان اضافه کنید.
مزایای سایت داینامیک: بروز رسانی سریع با استفاده پنل مدیریتی بدون نیاز به برنامه نویسی، قرار دادن خیلی زیاد مطالب و محتویات در سایت، صرفه جویی در وقت و هزینه اضافی، قابلیت اضافه کردن موارد سفارشی سایت.
معایب سایت داینامیک: هزینه اولیه بالاتر، در صورت رعیت نکردن استاندار های لازم سایت شما خیلی سنگین و بارگزاری آن طول میکشد، عدم امنیت کافی در صورت رعایت نکردن استاندارد های لازم.